Albert Nóra

3 gyermekes édesanyaként, pedagógusként, haptoterapeutaként, szülésfelkészítőként, gyermekágyas dúlaként, valamint kismama masszőrként szívügyem, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális támogatást a várandóssága, szülése, családdá – szülővé, nagyszülővé válása idején.

Testi és lelki támogatásra, útmutatásra születésünktől halálunkig szükségünk van. A család az a közeg, amely remélhetőleg végigkíséri támogatásával egész életünket. A mellettünk álló családtagok, barátok bár változhatnak az évek során, de egy biztos nem változik: a lehetőségünk, hogy az aktuálisan hozzánk közel álló emberekkel szeretetteli kontaktusban, kapcsolatban álljunk, hogy egymást szeretettel kísérjük és támogassuk. 

A mostani előadásomban a haptonómiáról, haptoterápiáról lesz szó, mely a szeretetteli kontaktus tudománya. Bár a fő szakterületem a várandósság és szülés, a haptonómia nem elválasztható a teljes emberi élettől, így hát sok szeretettel várok minden korú és nemű érdeklődőt az előadásomra. 

Elérhetőségek:

tel.: +36 70 / 570 5745
mail: doulanori@gmail.com 
web: www.szules-felke-szulo.hu
facebook: https://www.facebook.com/SzulesfelkeszitoGyorben/

Nóra előadása:

 

“Gyógyító érintés” A szeretetteli kontaktus hatása életünkben fogantatásunktól búcsúzásunkig – A haptonómia tudománya – előadás és módszerbemutató