Csóra Reni vagyok, 2 gyermek édesanyja, elvált. Építőmérnök, edző, valamint életmód- és táplálkozási tanácsadó. És nem utolsó sorban egy alulműködő pajzsmirigy csöppet sem boldog tulajdonosa.
Már csak egy év választ el a 40. szülinapomtól…
Minden nő tudja, hogy 35 fölött már nem úgy működik a szervezetünk, ahogy pár évvel ezelőtt….változik a hormonrendszerünk, lassul az anyagcserénk, semmi sem megy könnyen, pláne a fogyás, a bőrfeszesítés….

Ráadásul én azon nők közé tartozom, akik ezt nehezebben fogadják el! Én szeretnék örökre fiatal maradni, annak minden jó tulajdonságával együtt…. ezért próbálok mindent megtenni, rendszeresen sportolni, odafigyelni a számomra helyes táplálkozásra, nonstop napszemüveget hordok már a legelső napsugarak előbukkanásakor is, mert nekem nehogy már ráncos legyen a homlokom😎😄🙈 csináltattam egy “forever young” tattoot 🤷🏼‍♀️🙊🙉 …. igyekszem úgy öltözködni, hogy a mindjárt 16 éves lányom is bevállaljon (ez nem mindig sikerül…szerinte) nem vakolom ki az arcom minden reggel (mondjuk jobb is, mert nagyon nem értek a sminkeléshez) Szeretem a zéró kólát, a túrórudi a mindennapjaim része, és nem is vagyok hajlandó lemondani róla.

2x szültem, ekkor 24- majd 20 kg-ot híztam, de figyeltem a bőrömre, így nem repedt szét. 
A gyerekeimet is a rendszeres sportolásra , és az egészséges táplálkozásra nevelem!
Nem kifogásokat keresek, hanem megoldásokat!
Edzőként, táplálkozási tanácsadóként, édesanyaként és nőként is fontosnak tartom a rendszeres mozgást, és a helyes táplálkozást. Nem támogatom a különböző diétákat, és az önsanyargató életmódot.
Vendégeimet igyekszem segíteni mentálisan is, ha kell barátként, ha kell szigorú edzőként! 
Tudom, hogy néha nem könnyű, de Te is lehetsz önmagad legjobb nője!

Elérhetőségek:
renatacsora@gmail.com
+36 30 / 678 3789

Reni előadásai:

beWOMAN (testi-lelki coaching) “Légy önmagad legjobb nője”