Farnadi Tamara

Ének-zene tanár, Kokas-oktató, Metamorphoses meseterapeuta

Farnadi Tamara vagyok. Dalokkal, zenékkel, mesékkel élek és tanítok. Gyermekeimet is így neveltem fel. Ahogyan ők nőttek, úgy tágult a Tér körülöttem és fedeztem fel én is egyre többet és többet magamról és a környezetemről.

Gyermekkorom óta kíváncsi vagyok a Világra, a csillagok és az égbolt fürkészése a legkedvesebb időtöltésem azóta is. Itt a Földön is keresem a szépséget és az igaz, örök dolgokat. Közben pedig figyelem a lehetőséget a megújulásra, a változásra is.

Rátaláltam azokra az emberekre, akik tovább lendítenek engem, utat mutatnak, és közben az örök értékeket képviselik. Két legnagyobb mesterem Kokas Klára és Boldizsár Ildikó. Zene és Mese fonódik össze bennük és bennem is.

Ez a két Út az, amiben a legtöbb tapasztalatot összegyűjthettem és amivel segíthetek felnőttnek, gyermeknek egyaránt. Ám én csak közvetítő vagyok. A Tiszta Zene és az emberiség ősi történetei azok, amik a legmélyebb és legmagasabb utakra repítik a kereső embereket, hogy aztán a káoszból Rend, a megakadásból elindulás, a kilátástalanságból remény fakadhasson, elindulhasson a változás. Én a teljes figyelmemet, a lelkesedésemet, a teremtő képzeletemet tudom felajánlani és azt, hogy ezen az Úton segítő kísérő leszek, amíg szükség van rám. Az Önök saját történetében, ami az Élet.

Elérhetőségem:
farnadi.tamara@gmail.com
tel.: 06/30-6501560