ManGaMe

M A N G A M E – Önerősítő élményjáték introvertáltaknak WORKSHOP

(Manga Me? Man Game? Mà Ngã Mẹ? / Ki tudja? Talán mind egyszerre!)

Az igazán jó regény vagy film nem csak feledhetetlen élményt nyújt, de egyben szervesen belénk is épül. Szereplőin keresztül új nézőpontból, más szemmel láthatjuk a világot. Tetteik mintát, követhető példát nyújthatnak számunkra – származzanak akár az európai, akár az ázsiai kultúrkörből.

A MANGAME olyan szerepjáték, amelyben nem kell színészkednünk, csak hagynunk, hogy érezzünk.

Harry Potterként szembenézhetünk és legyőzhetjük Voldemortot – és saját félelmeinket. A Jégvarázs Elsájának útját követve megtanulhatjuk kezelni negatív érzéseinket. Még az olyan komikusabb főszereplőktől is, mint Naruto, elleshetünk pozitív tulajdonságokat. Ezek a modern mítoszok mai, közérthető nyelvén szólnak egyetemes konfliktushelyzetekről és archetipikus szereplőkről.

A MANGAME tanítványaimmal közösen végzett dramatikus játékaim eredménye. 

A módszer lényege egy-egy kitalált történet kulcspillanatának „kimerevítése” és csoportos feldolgozása. Segítségével fiatal és felnőtt egyaránt ünnepelt hősök és hírhedt alakok bőrébe bújhat, színpadtól és reflektorfénytől távol merítkezhet meg A NAGY PILLANATBAN, valamint tudatos lépéseket tehet azért, hogy önmaga legjobb verziójává válhasson.

Előadó: Hartyándi Mátyás

Mátyásról többet itt olvashatsz.